lauantai 28. toukokuuta 2016

10mila 2016 FalunissaPari viikkoa sitten perjantaina 13.5. Kaakon suunnistajien yhteiskyyti starttasi kohti Turun satamaa. Mukana oli yksi nuortenjoukkue, jossa oli SK Vuoksen ja Raja Karjalan-Suunnistajia, ja kolme naisten- ja kolme miesten joukkuetta, joissa juoksijoita oli SK Vuoksesta, Lappeen Riennosta, Joutsenon Kullervosta, Raja Karjalan- Suunnistajista ja Luumäen Rastista. Naistenviestin kolmas joukkue koostui SK Vuoksesta ja Navista ja kolmas miesten joukkue koostui vain Korven Honkalaisista ja muutamasta SK Vuoksen veteraanista. Helsingin ruuhkasta huolimatta, matka taittui rattoisasti nukkuen tai jutustellen kaverin kanssa. Bussimatkan aikana pidettiin pari tiukalla aikataululla järjestettyä ruokataukoa, vaikka aikataulu oli tiukka ehtivät hitaimmatkin syöjät linja-autoon.
Satamassa perjantai 13. meinasi toteutua, sillä huonekorttien jaossa yhden huonekortti puuttui, mutta onneksi Ville sai asian järjestettyä ja kaikki pääsivät laivan kyytiin eikä kenenkään tarvinnut jäädä satamaan. Onneksemme muita tapaturmia ei sattunut, vaikka oli perjantaina 13. päivä.
Nuorten lähtö.
Lauantaina laivasta päästyämme meillä oli n. 3 tunnin ajomatka Faluniin, jossa kilpailut sijaitsivat. Ajomatkan aikana moni nukkui tai katseli maisemia.
Perille päästyämme kaikki lähtivät omiin majoituksiin, eli Korven Honka omaan telttamajoitukseen ja muut sisälle lattiamajoitukseen.

Pian starttasikin nuorten viesti, jossa hienon aloituksen teki Neea Pohjamo, hyvän toisen osuuden juoksi Essi Korhonen, todella hyvän kolmannen osuuden juoksivat Pyry Eskelinen ja Eeka Husu ja komean ankkuriosuuden veti Eetu Korhonen tuoden joukkueen maaliin tuloksella  105.

Myös naisten ja miesten yhteisjoukkueilla meni todella hyvin, siellä tehtiin hyviä reitinvalintoja, valittiin oikeat letkat ja juoksu kulki vielä mäkisen nousun K-pisteelle jälkeenkin, muualla Falunin mäkisessä maastossa. Yhteisjoukkueet sijoittuivat seuraavanlaisesti: Naisten ykkösjoukkue tuli maaliin tuloksella 102, naisten kakkosjoukkue oli 275 ja Vuoksen ja Navin joukkue oli 121. Miesten ykkösjoukkue oli 87 ja miesten kakkosjoukkue oli 223. Korven Hongan joukkue jouduttiin ikävä kyllä hylkäämään, sillä viimeisen osuuden juoksija joutui lyhentämään rataansa, jotta bussi ehtisi laivaan.

Nuorten joukkueen juoksijat. Kun oma viesti oli ohi jäi aikaa tutustua Kisakeskukseen ympäristöön, kuten kuvasta näkyy Eetu ja Eeka löysivät kisakeskuksen leikkipuiston.
Maanantai aamusta väsynyt, mutta iloinen porukka lähti Helsingin satamasta kohti kotia. Ensi vuonna uudestaan.

T. Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti