maanantai 9. syyskuuta 2013

KLL:n tunnelmiaKLL - Askel askeleelta


Perjantaina 30.8 ja lauantaina 31.8 käytiin KLL:n kisat Heinolan raviradalla.

Bussi lähti perjantaina matkaan Ruokolahdelta hiukan ennen seitsemää, noukkasimme myös Imatralta lähtevät mukaamme. Matka Heinolaan kesti aloituspisteestä lähemmäs kolme tuntia. Matka meni osalta porukasta suurimmaksi osaksi nukkumiseen, mutta osa askarteli myös Eksymis- tai Peesaamis Vaara -kylttejä selkään. Tämä tietysti siksi, ettei kukaan peesaisi. Kyltteihin sai keksiä tietysti muitakin lausahduksia! =D

Saavuimme kisapaikalle lähes ensimmäisinä, mutta kuitenkin Lappeenrannan bussin peesaamana. Aikaa oli varattu riittävästi, koska oli noin kaksi tuntia vielä aikaa. Ensimmäisten lähtö oli kuitenkin jo klo 11.00 ja viimeisten lähemmäs klo 15. Päivä oli pitkä, varsinkin tuloksia odotteleville. Tuloksien tulemisessa kestikin kauan, joten jännitystä riitti. Suurimmassa osassa nuorempien sarjoista oli yli sata osallistujaa, isoimmilla noin 50.

Kisat vastasivat varsinkin pienemmille SM-kisoja, joten taso oli kova. SK Vuokselta henkilökohtaiseen kilpailuun osallistujia oli yhteensä 27: 19 Imatralta, neljä Ruokolahdelta, kolme Lappeenrannasta, sekä yksi Rautjärveltä. Palkintosijoja tältä porukalta kerääntyi neljä kappaletta. 20 parhaan joukkoon ylettyi yhteensä 8 suunnistajaa.

Plaketistit Vilma, Neea, Eetu ja Essi
Lauantaina viestissä parhaasta suorituksesta vastasi Lappeenrannan 1 joukkue E-sarjassa sijalla 6. E-sarjassa osuudet ovat RR, RR, TR, joista Eetu Korhonen juoksi kolmannen, eli TR-osuuden. Hän pääsi matkaan 11. joten kirittävää oli 5 sijaa palkinnoille. Tämän 1.02 minuutin eron Eetu kiri helposti pois ja otti vähän lisääkin siinä samalla kiinni. Lappeenrannan 1 joukkue oli ainut joukkue jossa SK Vuoksessa suunnistava pääsi mitaleille, mutta myös C-sarjassa suunnistanut Imatran joukkue pomppasi hienosti sijalle 10. Tässä viestissä kaikki osuudet olivat H/D 20 osuuksia, joten suoritus oli ”alaikäisiltä” hieno. Joukkueessa suunnistivat Essi Väisänen, Atso Salopelto sekä Miika Husu. 

Kotimatka alkoi lauantaina kello kolmen aikoihin. Kotiin lähdettiinkin hyvillä fiiliksillä – ainakin omasta mielestä!
-Neea


Kerrottakoon vielä lukijoille, että blogikirjoittaja Neea oli lauantain henkilökohtaisessa kilpailussa 100 maaliin päässeen kilpasisaren joukossa upeasti NELJÄS! Onnittelut Neealle hienosta suorituksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti