maanantai 8. heinäkuuta 2013

Suuria unelmiiii...Kultaa ja pronssia. Boström ja Niemi. Siinä päivän sanat.

MM-kilpailut saivat huikean avauksen, kun naisissa Venla Niemi saavutti yllätyspronssia Simone Nigglin viedessä MM-kultaa 21. kerran. Ensin Niemelle tarjottiin neljättä sijaa, mutta sveitsiläisen Wyderin hylkäys pelasti suomalaisten päivän. Kannattajien äänijänteitä koeteltiin viimeistään siinä vaiheessa, kun Mårten ”Måre” Boström kellotti kirkkaan kärkiajan ja takana lähteneet sortuivat yksi toisensa jälkeen virheisiin. Suomelle kultaa miehissä! Kukapa olisi uskonut? Suomalaiset ovat onnistuneet kääntämään kotikisojen paineet positiiviseksi voimaksi ja jää on murrettu tulevia kisoja ajatellen. Tämä lupaa hyvää! Kotikisoista puheenollen…

 Tänään julkaistiin virallinen tieto siitä, että 11.6.2014 SK Vuoksi järjestää suunnistuksen maailmancupin osakilpailun. Suomen Suunnistusliiton uutinen löytyy linkin takaa:


Puuhapetet Similä ja Juutilainen ovat pitkin päivää kulkeneet vihko kourassa ympäri Katinkullan ja Hiukan kotikatsomoita mielessä vain yksi kohde; vuoden 2014 sprintti Imatralla. Muiden virheistä yritetään ottaa oppia ja hyvin onnistuneita asioita kerätään talteen kynä sauhuten. Ajatusmylly käy siis tiiviillä tahdilla ja on varmaa, että kisakoneisto vaatii monipäisen talkooväen taakseen. Pistäkää päivämäärä jo korvan taakse muistiin;)

Huomenna vuorossa on MM-kisoissa pitkän matkan finaali ja Kainuun rastiviikolla välipäivä. Vuokselaiset paneutuvat runkovahvuuden kehittämiseen punttitreenin muodossa. Sitä odotellessa…näihin kuviin ja tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti